Wat mensen over mij zeggen:

 

"Ik kwam bij Ellen voor een behandeling vingerreflexologie. Een hele lieve vrouw. Ik vond het spannend en wist niet precies wat het was. Ze vertelde dat mijn lichamelijke klachten te maken hadden met grote en kleine trauma's die ik nooit heb verwerkt. Ze kan mij helpen door de klachten die ik heb te verminderen en van af te komen. Je moet natuurlijk wel diep graven bij jezelf en het echt willen. Genoeg info gehad om er over na te denken. Daarnaast heeft Ellen mij nog een Reiki behandeling gegeven, heerlijk! De Reiki heb ik als een hele fijne behandeling ervaren en de sessie vingerreflexologie was zeer de moeite waard! Dank je wel Ellen voor de behandelingen en tot de volgende keer. Groetjes, Cindy. " 

 

 "Lieve Ellen, wat een hartelijk mens ben je toch! En wat een fijne ervaring was het, van jou deze Reiki behandeling te mogen ontvangen! En wat een warmte gaven je handen tijdens de behandeling! En wat ik heel opvallend vond, is de rust waar ik in wegzakte toen je halverwege de behandeling was. Die rust is nog steeds bij me. Bedankt voor de fijne behandeling en tot snel, want je gaat me zeker terug zien! Lieve groet, Gertjan."

 

“Een fijne Reiki behandeling gehad. Een fijne spontane meid, had zeker al rust in mijn hoofd. Bedankt Een echte aanrader. Hermie"

 

“Wat een fijne ervaring, een ware nieuwe ontdekking : Vingertherapie waarbij je kijkt naar je eigen blinde vlekken en trauma’s. Met zachte hand brengt Ellen jou tot vruchtbare inzichten in jezelf. Een echte aanrader voor iedereen! Catherine"

 

“Na een korte behandeling vingerreflexologie al meteen meer rust in mijn lijf. Ellen maakt gemakkelijk en op een fijne manier verbinding. Een aanrader!” Suus

 

“Pas geleden een vingerreflex sessie mogen ondergaan. Daarna pijnvrij en een fantastische nachtrust gehad 🥰. Bijzondere techniek en zou het zeer zeker iedereen aanbevelen ☺️. Marja"

 

“Lieve Ellen, you are the best! Als eerste klant was ik totaal onder de indruk van deze Reiki sessie, de warmte van je handen bracht me helemaal tot rust, na de sessie was ik verbaasd van al die energie die ik voelde, totaal in balans en zeer dankbaar om zoveel warmte te mogen ontvangen, een aanrader voor iedereen. Liefs, Catherine"