Welkom op mijn site!

Mijn naam is Ellen en ik ben energetisch coach. Ik maak gebruik van vingerreflexologie en Tera-Mai™ Seichem Reiki om de blokkades in jouw lichaam op te heffen zodat de energie weer vrij kan stromen en jij lekker in je vel komt te zitten.

Sinds november 2022 geef ik healing sessies bij mij thuis in het Westland. Mijn doel is om Zentouch uit te breiden met Reiki cursussen, (vrouwen)cirkels en transformatie coaching.
Hiervoor volg ik op dit moment de studie Transformatief Coachen bij de Bridgeman Academy. 

 

Over mij
Als hooggevoelig persoon heb ik een sterk ontwikkelde intuïtie waardoor ik dingen haarfijn aanvoel. Alles is energie en energie verbindt.
Ik werk vanuit mijn unieke zelf met een combinatie van spiritualiteit en bekwaamheid. Coaching en energiewerk is mijn missie! 

Ik zet mijn kennis en levenservaring in voor mensen die op wat voor manier dan ook, zijn vastgelopen in hun leven en kampen met lichamelijke, geestelijke en/of vage klachten. 

Je bent bij mij aan het juiste adres als je laagdrempelig aan (verschillende) klachten wil werken. Je hoeft geen uitgebreid intake formulier in te vullen; ik voel tijdens de sessie waar de blokkades zich in jouw lijf bevinden en ga hiermee aan de slag. 

Praktijk Zentouch 

De handen spelen in mijn praktijk een grote rol. Zo ben ik ook aan de naam Zentouch en mijn logo gekomen; een zachte aanraking van de handen op het lichaam en de vingers. 

 

Reiki

In 2000 kwam ik via een vriendin in aanraking met Reiki. Mijn interesse was gewekt en ik werd al snel ingewijd in mijn eerste Reiki graad (Usui Reiki Ryoho) en in 2002 volgde de tweede graad. We kwamen regelmatig met een groep bijeen voor de Reikicirkel, een avond waar we als gelijkgestemden elkaar Reiki gaven. 

In 2003 kreeg ik de inwijding in de eerste graad Tera-Mai™ Seichem Reiki, het jaar erna de inwijding in de tweede graad Tera-Mai™ Seichem Reiki en in 2005 werd ik ingewijd als Tera-Mai™ SeicheReiki master. De Tera-Mai™ Seichem inwijdingen heb ik ontvangen via Master Theo Gouka. 

Daarna heb ik in 2011 de afstemming Engel Ki master ontvangen en in 2012 de afstemming Lightarian AngelLinks™ Facilitator. Ook deze afstemmingen heb ik ontvangen via Master Theo Gouka. 

 

Vingerreflexologie

In de zomer van '22 hoorde ik via mijn man van vingerreflexologie. Hier heb ik een traject " vrij van pijn" gevolgd vanwege mijn fibromyalgie- en  rugklachten. Omdat ik erg enthousiast was geworden van de behandelmethode van vingerreflexologie, ben ik zelf de opleiding bij Ena-forto gaan doen. Inmiddels ben ik gediplomeerd vingerreflexoloog.

 

Mijn site

Wil je weten wat Vingerrelfexologie en Tera-Mai™ Seichem Reiki is, hoe het werkt? Kijk gerust rond op mijn site.
Ben je al bekend met een sessie en wil je een afspraak maken?

Je kunt vrijblijvend contact met mij opnemen; stuur een app naar 06-23203702 of mail naar info@zentouch.nl

Note!
Er wonen 2 katten bij ons thuis. Mocht je allergisch of bang zijn voor katten en/of heb je moeite met traplopen? let me know! 
Ik kan de sessies in overleg ook bij jou thuis geven. 

Maken wij binnenkort kennis met elkaar?

Hartegroet,  Ellen.