Reiki voor wie en wat? 

Reiki kun je als een APK voor het lichaam en de geest zien. Je hoeft niet eerst klachten te hebben om een behandeling te ondergaan. Reiki zorgt ervoor dat de energiestromen weer op het juiste niveau komen.

Reiki werkt op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Je kunt het inzetten bij:

 

Pijn: als hoofd-, rug-, schouder-, nek- en buikpijn

Slapeloosheid

Vermoeidheid

Stress

Chronische aandoeningen

Ook bij gedragsproblemen biedt deze behandelwijze voldoende mogelijkheden, Reiki kan helpen emotionele blokkades op te heffen en te verwerken.

 

Hoe werkt het?

Bij Tera-Mai™ Seichem Reiki word je op een uitgebreide en volledige manier in Reiki ingewijd. Er worden meer symbolen en elementen (aarde, water, vuur en lucht) gebruikt dan bij het Reiki systeem welke in Nederland bekend is. 

 

Door met deze energieën en elementen samen te werken en de vele versterkende symbolen die ik kan inzetten, zul je een ontspannende healing ervaren.

 

Duur van de behandeling en hoe

Een behandeling wordt doorgaans op een behandeltafel gegeven en duurt ongeveer een uur. Kleding blijft aan, de energie gaat overal doorheen en zal zijn weg vinden. Schoenen worden wel uitgedaan. Sieraden en horloges mogen worden afgedaan, maar is geen vereiste.

Ik behandel meestal met mijn handen op het lichaam, maar wanneer je dat niet prettig vindt kan het ook met de handen boven het lichaam.

 

Op afstand

Tera-Mai™ Seichem Reiki behandelingen kunnen, net als gewone Reiki, ook op afstand worden gegeven. We spreken dan een tijdstip af waarop ik mij op jou afstem en de Reiki behandeling doorgeef. 

Na de behandeling hebben we wederom telefonisch contact waarin je kan aangeven hoe je het ervaren hebt en of je nog vragen hebt of dingen zijn waar je tegen aan loopt. 

 

LET OP! Reiki en Tera-Mai™ Seichem Reiki zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde maar kunnen wel een prachtige aanvulling zijn. Ga bij klachten dus altijd eerst naar je huisarts!